WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Enkele jaren geleden overgestapt naar dit bedrijf. Hier hebben ze alles netjes op orde. Afspraken worden duidelijk gemaakt, ze hanteren zeer scherpe prijzen en het werk wordt goed gedaan.”

Andrea

“Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. De prijzen zijn veel beter dan de vorige loodgieter en de kwaliteit is zeker net zo goed. Bovendien waren ze dezelfde dag al klaar nadat ik belde.”

Joris

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 te bereiken

Veel problemen kunnen simpelweg niet op zich laten wachten, zoals een lekkage of een niet werkende CV installatie. Daarom zijn wij altijd te bereiken om het vervelende probleem op te lossen.

Een aantrekkelijke prijs

Ook op financieel vlak willen wij ons onderscheiden van onze concurrentie. Daarom zorgen wij er voor dat we de laagste prijs hanteren. Hierdoor weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor het werk van onze loodgieters.

Breed inzetbaar

Gezien onze loodgieters over veel certificaten en ervaring beschikken zijn zij in te zetten voor iedere klus. Wanneer jij contact opneemt dan hebben wij altijd wel meerdere loodgieters die geschikt zijn voor de klus.

Verstopping Alkmaar: praktische informatie

Verstopping Alkmaar

Je bent net naar het toilet geweest, maar wanneer je door wilt spoelen loopt het toilet niet meer leeg. Het water met de ontlasting drijft in de pot en dat brengt onaangename geuren met zich mee. Bovendien is de wc buiten gebruik. Dit wil je zo snel mogelijk hebben opgelost, maar een ontstopper is niet altijd voldoende om de verstopping te verhelpen. Er is daarom een vakkundige loodgieter nodig die deze klus bij je aan huis komt oplossen. Wij zijn een loodgietersbedrijf in Alkmaar die je bij deze klussen kan komen helpen. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan kun je direct contact opnemen en wij zorgen er voor dat er een loodgieter bij je aan huis komt. Verder op deze pagina lees je meer over de verschillende soorten verstoppingen waar we dagelijks mee te maken hebben.

 

Onze diensten bij verstoppingen

verstopping alkmaarVerstoppingen komen voor in de afvoerleidingen. Iedere kraan heeft namelijk een toevoer van water en een leiding voor de afvoer van water. De leiding voor de afvoer van het water raakt in de meeste gevallen verstopt. Dit komt doordat mensen de leidingen op de verkeerde manier gebruiken. Hieronder lees je de verschillende soorten verstoppingen en wat je er aan kunt doen om een verstopping te voorkomen.
• Een verstopping in de afvoer van de keuken. Over het algemeen is een verstopping in de afvoer van de keuken gemakkelijk te verhelpen door er voor te zorgen dat je geen etensresten door de afvoer heen gooit en de afvoer op de juiste manier gebruikt. Let er ook op dat je geen vetresten door de gootsteen heen gooit. Maak een pan waar veel vet in zit bijvoorbeeld even schoon met de keukenrol.
• Daarnaast is het belangrijk dat er geen verkeerde spullen door het toilet heen worden gegooid. Gebruik alleen toiletpapier in de wc en probeer hier niet mee te overdrijven. Dit kan veel verstoppingen voorkomen in het toilet.
• Verder zien we vaak een verstopping in de badkamer. Let er op dat je het putje in de douche schoon houdt. Haren en vetresten kunnen zich ophopen in het putje en in de leidingen.
Ondanks de bovenstaande tips is het lang niet altijd te voorkomen dat je last krijgt van een verstopping in huis. Dat is erg vervelend, maar nog niet het einde van de wereld. Wij hebben verschillende loodgieters in dienst die voor een aantrekkelijke prijs bij je aan huis komen om de verstopping te verhelpen.

Neem contact op met ons loodgietersbedrijf

Een verstopping kan dezelfde dag nog worden verholpen wanneer je met ons contact opneemt. Onze klantenservice zorgt er voor dat er direct een afspraak wordt gemaakt om een loodgieter bij je langs te laten komen. Heb je een vervelende verstopping in het weekend of ’s nachts waar je direct van af wilt? Dan hebben wij een spoedlijn beschikbaar waar je op dat moment nog een afspraak kunt maken om een loodgieter met spoed langs te laten komen bij je aan huis in Alkmaar. Per telefoon of via het contactformulier kun je snel contact opnemen.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlkmaar072.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterAlkmaar072
Drechterwaard 102
1824 DX, Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer: 072 202 93 70 58 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen