WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Enkele jaren geleden overgestapt naar dit bedrijf. Hier hebben ze alles netjes op orde. Afspraken worden duidelijk gemaakt, ze hanteren zeer scherpe prijzen en het werk wordt goed gedaan.”

Andrea

“Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. De prijzen zijn veel beter dan de vorige loodgieter en de kwaliteit is zeker net zo goed. Bovendien waren ze dezelfde dag al klaar nadat ik belde.”

Joris

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 te bereiken

Veel problemen kunnen simpelweg niet op zich laten wachten, zoals een lekkage of een niet werkende CV installatie. Daarom zijn wij altijd te bereiken om het vervelende probleem op te lossen.

Een aantrekkelijke prijs

Ook op financieel vlak willen wij ons onderscheiden van onze concurrentie. Daarom zorgen wij er voor dat we de laagste prijs hanteren. Hierdoor weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor het werk van onze loodgieters.

Breed inzetbaar

Gezien onze loodgieters over veel certificaten en ervaring beschikken zijn zij in te zetten voor iedere klus. Wanneer jij contact opneemt dan hebben wij altijd wel meerdere loodgieters die geschikt zijn voor de klus.

Lekkage Alkmaar:

praktische informatie

Lekkage Alkmaar

Een woning beschikt over veel leidingwerk. Het is niet ongewoon dat er een lekkage ontstaat in een van de leidingen. In Alkmaar zijn nog veel oudere woningen en panden te vinden waar het regelmatig voorkomt dat er een lekkage ontstaat. Dat is erg vervelend en er moet zo snel mogelijk wat aan worden gedaan. Een lekkage is vervelend, maar het is nog vervelender als de vloer, de muren of het plafond gaat rotten door het water wat in je woning trekt. Indien je zelf onvoldoende kennis hebt van lekkages dan raden we je aan om het door een vakkundige loodgieter te laten doen. Een loodgieter weet precies hoe hij een lekkage op de juiste manier moet oplossen, zodat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn. Hieronder lees je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen wanneer je last hebt van een lekkage.

 

Een lekkage verhelpen

lekkage alkmaarWe zien vaak dat mensen er erg laat achter komen dat ze last hebben van een lekkage. In dat geval zien we regelmatig dat mensen de complete vloer of muur moeten vervangen. Een lekkage herken je al op tijd aan een donkere vlek in de muur, de vloer of het plafond. Een donkere vlek betekent namelijk dat er water van de andere kant in de muur trekt.
Het is belangrijk om te achterhalen welke leidingen er achter de betreffende muur zitten, zodat je direct de watertoevoer van die leiding kunt uitschakelen. Op dit moment kan de wateroverlast namelijk niet erger worden. Wanneer je niet weet welke leidingen er achter de muur zitten dan kun je de hoofdkraan dicht draaien. Zo weet je zeker dat er geen water meer door de leiding stroomt waar een lek in zit.
Vervolgens is het belangrijk dat je een loodgieter bij je aan huis in Alkmaar langs laat komen, zodat het probleem direct wordt opgelost. Nadat een van onze loodgieters bij jou langs is geweest zijn de leidingen weer zo goed als nieuw. Een lekkage is volledig verdwenen en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Al onze loodgieters beschikken al over jarenlange ervaring in het vakgebied en er is dus geen lekkage onbekend voor onze mensen. Wij sturen onze mensen met het juiste gereedschap naar jou toe, zodat iedere klus op een professionele manier opgelost kan worden. Wij krijgen veel positieve reacties van onze huidige klanten en dat willen we graag zo houden. Daarom houden wij met al onze klanten een evaluatie nadat een klus is opgeleverd. Op deze manier weten we zeker dat de klant tevreden is. Horen we dat de klant nog niet helemaal tevreden is dan zorgen we er voor dat het werk alsnog op de juiste manier wordt afgerond.

Contact opnemen

Heb je toch last van een lekkage? Wanneer je met onze klantenservice contact opneemt dan zorgen wij er voor dat je diezelfde dag nog een loodgieter bij je aan huis hebt staan. Wij weten hoe vervelend het is om een lekkage te hebben en daarom zorgen we er voor dat het zo snel mogelijk is opgelost.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlkmaar072.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterAlkmaar072
Drechterwaard 102
1824 DX, Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer: 072 202 93 70 58 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen