CV KETEL ONDERHOUD ALKMAAR

Voor spoedgevallen: 072 – 202 93 70

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 te bereiken

Veel problemen kunnen simpelweg niet op zich laten wachten, zoals een lekkage of een niet werkende CV installatie. Daarom zijn wij altijd te bereiken om het vervelende probleem op te lossen.

Een aantrekkelijke prijs

Ook op financieel vlak willen wij ons onderscheiden van onze concurrentie. Daarom zorgen wij er voor dat we de laagste prijs hanteren. Hierdoor weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor het werk van onze loodgieters.

Breed inzetbaar

Gezien onze loodgieters over veel certificaten en ervaring beschikken zijn zij in te zetten voor iedere klus. Wanneer jij contact opneemt dan hebben wij altijd wel meerdere loodgieters die geschikt zijn voor de klus.

CV ketel onderhoud Alkmaar: praktische informatie

CV ketel onderhoud Alkmaar

CV ketels worden ieder jaar steeds complexer. De ontwikkelingen op het gebied van verwarmingssystemen in huis gaan snel en dat zorgt er voor dat CV ketels ook ingewikkelder worden. Aan de ene kant is dit gunstig, omdat de ketels steeds efficiënter worden in het verwarmen van je woning. Aan de andere kant zorgt dat er wel voor dat het ook regelmatig gebeurt dat een ketel een storing laat zien of dat de ketel defect gaat. Het indrukken van een reset knop is lang niet altijd voldoende en je hebt er al snel een vakkundige loodgieter voor nodig om het probleem te komen oplossen. Wij beschikken over meerdere specialisten op het gebied van CV ketels die je graag aan huis komen helpen. Hieronder is meer te lezen over de verschillende werkzaamheden van onze loodgieters op het gebied van CV ketels.

Welke werkzaamheden wij uitvoeren op het gebied van CV ketels

CV ketel onderhoud alkmaarOnze loodgieters zijn al jaren actief met CV ketels en inmiddels weten zij er ook al alles van af. De onderstaande werkzaamheden zijn voor onze mensen dagelijkse klussen:
• Dagelijks komen wij bij veel vaste klanten in Alkmaar om de CV ketels van onderhoud te voorzien. Op deze manier blijven de ketels zo goed als nieuw en ben je niet snel aan vervanging toe. Bovendien zorgen we er voor dat de ketel zo efficiënt mogelijk energie blijft produceren.
• Heeft je CV ketel een storing? Wanneer de aan en uit knop niet voldoende is dan houd de kennis van de meeste consumenten al snel op. Een vakkundige loodgieter is nodig om de storing te verhelpen. Voor onze loodgieters is het geen probleem en werkt de ketel weer snel naar behoren.
• De CV ketel is kapot. Wanneer de CV ketel kapot is en helemaal gerepareerd moet worden dan is dat vaak net wat vervelender dan een storing, maar in veel gevallen kunnen we de ketel zonder problemen weer aan de praat krijgen.
• Het installeren van een nieuwe CV ketel. Heb je een nieuwe CV ketel nodig en moet deze worden geïnstalleerd? Laat dit dan aan een van onze werknemers over. Een loodgieter Alkmaar weet precies hoe de ketel moet worden geïnstalleerd en hoe deze moet worden afgesteld, zodat deze zo goed mogelijk warm water levert.

Over onze loodgieters

Onze loodgieters komen iedere dag bij mensen aan huis in Alkmaar om te helpen bij de verwarmingsinstallaties. Wij hebben veel vaste klanten in Alkmaar zitten, maar staan uiteraard altijd open voor nieuwe contacten. Wil je ook gebruik maken van onze diensten? Dan kun je telefonisch een afspraak maken of je kunt een bericht sturen via het contactformulier dat je op onze website terug vindt.
Nadat we samen een afspraak hebben gemaakt komen we bij je aan huis. Wanneer we onze werkzaamheden hebben afgerond peilen we altijd de mening van de klant tijdens een evaluatie. Indien uit de evaluatie blijkt dat jij als klant tevreden bent over het werk dat we hebben geleverd dan gaan wij weer weg, maar als blijkt dat de klant nog niet tevreden is dan gaan we door totdat de klant dat wel is.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlkmaar072.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterAlkmaar072
Drechterwaard 102
1824 DX, Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer: 072 202 93 70 58 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen