LOODGIETER HAARLEM NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor spoedgevallen: 072 – 202 93 70

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 te bereiken

Veel problemen kunnen simpelweg niet op zich laten wachten, zoals een lekkage of een niet werkende CV installatie. Daarom zijn wij altijd te bereiken om het vervelende probleem op te lossen.

Een aantrekkelijke prijs

Ook op financieel vlak willen wij ons onderscheiden van onze concurrentie. Daarom zorgen wij er voor dat we de laagste prijs hanteren. Hierdoor weet jij zeker dat je niet teveel betaalt voor het werk van onze loodgieters.

Breed inzetbaar

Gezien onze loodgieters over veel certificaten en ervaring beschikken zijn zij in te zetten voor iedere klus. Wanneer jij contact opneemt dan hebben wij altijd wel meerdere loodgieters die geschikt zijn voor de klus.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Enkele jaren geleden overgestapt naar dit bedrijf. Hier hebben ze alles netjes op orde. Afspraken worden duidelijk gemaakt, ze hanteren zeer scherpe prijzen en het werk wordt goed gedaan.”

Andrea

“Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. De prijzen zijn veel beter dan de vorige loodgieter en de kwaliteit is zeker net zo goed. Bovendien waren ze dezelfde dag al klaar nadat ik belde.”

Joris

Loodgieter HAARLEM: praktische informatie

Tegenwoordig wilt iedereen kleine loodgietwerkzaamheden zelf uitvoeren. Een kraan verwisselen is heel makkelijk. Ondanks de doe-het-zelf-trend van vandaag is er geen ontkomen aan de realiteit dat je op een gegeven moment de hulp van een expert nodig hebt. Een loodgieter kun je voor kleine en grote problemen inhuren.

Loodgieter Haarlem

Sanitair is een deel dat belangrijk is in de structuur van een gebouw. Wij hebben een team van ervaren professionals die zijn gecertificeerd. Loodgieter Haarlem is in staat om al jouw problemen op verschillende gebieden op te lossen. Hiervoor hebben we verschillende services en ervaren loodgieters om beter aan al jouw behoeften te voldoen.

Cv-ketel reparatie en onderhoud

Onze experts staan klaar om alle problemen van de cv-ketel op te lossen. Je zult gemoedsrust hebben en wij garanderen dat het werk goed wordt uitgevoerd. Is je cv-ketel kapot? Wij komen langs om deze te repareren. Wij doen ook onderhoudswerkzaamheden. Wanneer je de cv-ketel regelmatig onderhoud, kun je het langer dan 15 jaren gebruiken. Een ander voordeel van regelmatig onderhoud is dat de cv-ketel veilig en zuinig blijft werken. Wanneer je de cv-ketel niet onderhoud kan het voor gevaarlijke situatie zorgen, als stroom in het water, koolmonoxidevergiftiging.  Laat jouw cv-ketel goed en regelmatig onderhouden door ons, zo heb je minder kans op storingen en de ketel werkt efficiënter.

Rioolwerkzaamheden

Heb je last van een verstopte gootsteen en de enorme stank en weet je niet wat de oorzaak is? Bel ons dan. Wij zijn de specialist, als het gaat om rioleringen. Ben ons ben je terecht voor het vernieuwen, repareren en ontstoppen van de riool. Voor het uitvoeren van de rioleringswerkzaamheden, beschikken wij over de beste apparaten. Wij maken gebruik van de elektrische verenmachine, de rioolcamera techniek en een rookmachine. Laat het geheel aan ons over. Wij weten precies welk apparaat gebruikt moet worden voor jouw probleem.

Lekkage

Soms is het duidelijk dat je een lekkage hebt. Je kunt het zien aan de kraan die continu lekt in de badkamer of keuken van je huis. Andere keren is het lek verborgen of ondergronds begraven en heb je er geen idee van. Je zult merken dat het plafond nat is of de muren hebben schimmels. Ons loodgietersteam kan waterlekken in jouw huis vinden en repareren. Als je denkt dat je een waterlek hebt, bel ons dan zo snel mogelijk. We zullen bij je thuiskomen, de bron vinden en de reparaties uitvoeren.

Bouw en renovatie

Bij Loodgieter Haarlem gaat het niet alleen om het schoonmaken van de toiletten, het onderhouden van jouw leidingen of het vervangen van de boiler. Het is het niveau en de kwaliteit van onze teams, de professionaliteit en de ervaring die ze van ons loodgietersbedrijf maken als experts op het gebied van loodgieterswerkzaamheden.

Heb je een project waarvoor sanitair nodig is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze experts zijn de beste in de regio. De installatie van jouw pijpleiding en leidingen is in goede handen. Met onze ervaren loodgieters garanderen wij een kwaliteitsinstallatie die aan alle veiligheids- en prestatienormen voldoet, zodat je jouw sanitair kunt gebruiken zonder enig ongemak. Onze verwarmingsloodgieters garanderen je niet alleen een professioneel werk, maar geven ook adviezen met betrekking tot de keuze van jouw apparatuur.

Loodgieter in noodgevallen

Een eenvoudig probleem lijkt misschien minder belangrijk, maar wacht niet te laat, het kan ernstiger zijn dan je denkt.  Sanitaire noodsituaties, er zijn er veel, en eerlijk gezegd, dat is het niet waar je mee te maken wilt hebben. Onder deze dringende problemen kan er een verwarmingsfout zijn in de winter, lekken die jouw leidingen aantasten en uiteindelijk jouw faciliteiten kunnen vernietigen, verstopte of bevroren leidingen die verhinderen dat je jouw bad of wastafel gebruikt, en vele anderen. Hiervoor is 24/7 een loodgietersdienst beschikbaar, met deskundige loodgieters om je te helpen jouw probleem op te lossen.

Loodgieter HaarlemOnze loodgieters respecteren de normen en veiligheid die gelden in de sector. Wij proberen het de oorzaak van jouw probleem zo snel mogelijk op te sporen en ook om de nodige oplossing voor te stellen. Onze loodgieters lossen jouw probleem op zodat het niet repetitief wordt. Ons werk is veilig en gegarandeerd. Ons team is ervaren en nauwgezet en bestaat uit gekwalificeerde loodgieters. Wil je ons inhuren? Klik hier voor meer informatie of voor het opvragen van een offerte. Wij staan klaar voor je.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlkmaar072.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterAlkmaar072
Drechterwaard 102
1824 DX, Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer: 072 202 93 70 58 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen