Wie zijn wij?

Een loodgieter nodig in Alkmaar of in de buurt van de stad? Op deze website ben je aan het juiste adres. Wij kunnen vandaag nog direct een vakman jouw kant op sturen om vervelende problemen op te lossen of voor onderhoudswerk. Voor het leidingwerk en de CV installatie in huis verrichten wij veel onderhoudswerkzaamheden bij mensen aan huis en bij panden. Wij raden het altijd aan om het onderhoud niet te vergeten, want daarmee kunnen veel reparatiekosten worden bespaart.
Gaat er toch iets kapot? Dan komen wij direct langs om het te maken. Zo kun je last hebben van een lekkage in huis, een kapotte CV ketel of een verstopping in een van de leidingen. Wanneer de problemen niet op zich kunnen laten wachten dan kun je bij ons gebruik maken van de spoedlijn. Via de spoedservice hebben wij al binnen een uur een loodgieter bij je aan huis.

Vanwege onze efficiƫnte werkwijze kunnen wij ook zeer snel te werk gaan. Je hoeft dan ook niet lang te wachten voordat we bij jou aan huis staan. Wij weten namelijk hoe vervelend het is om een lange tijd te moeten wachten wanneer je een kapotte CV ketel hebt of een lekkage in huis.

Kies voor onze ervaring, omjou te helpen!

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterAlkmaar072
Drechterwaard 102
1824 DX, Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer: 072 - 202 93 70 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen